Asfalt - All typ av asfalteringsarbete

Skicka en prisförfrågan

Helhetslösningar vi asfaltering

Västentreprenad AB erbjuder helhetslösningar vid asfaltering i Göteborg med omnejd. Vi utför större entreprenadarbeten till mindre uppdag. Vi jobbar mot företag, BRF:er samt privatpersoner. Vi hanterar allt från planering, schakning, asfaltering samt efterarbeten.

Bred kunskap - bättre resultat

Vi är ett lösningsorienterat företag som har många års erfarenhet inom asfaltsentreprenader. Vi har kunskapen och maskinparken för att hjälpa dig som privatperson, företag, industri eller BRF. 

En väl planerad och rätt utförd asfaltering håller i många år och underlättar er renhållning året om. 

Skicka en prisförfrågan

Är du intresserad av att boka en trailertransport? Skicka en prisförfrågan redan idag! Om du letar efter något annat så utför vi Specialtransporter, Maskintransporter och Båttransporter. Du kan läsa mer om dessa här på sidan. Har du minsta fråga kan du alltid kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.

Skicka en prisförfrågan

Kontakta oss så ringer vi upp! 

Har du några frågor eller fungeringar angående transporter utförda av oss? Tveka inte att skicka in dina uppgifter så ringer vi upp! Kanske fungerar du på vad som är möjligt eller behöver lite mer information. Vi återkopplar så snart vi kan så tveka inte, skicka in en fråga redan nu!