Asfalt - All typ av asfalteringsarbete

Skicka en prisförfrågan

Helhetslösningar vi asfaltering

Västentreprenad AB erbjuder helhetslösningar vid asfaltering i Göteborg med omnejd. Vi utför större entreprenadarbeten till mindre uppdag. Vi jobbar mot företag, BRF:er samt privatpersoner. Vi hanterar allt från planering, schakning, asfaltering samt efterarbeten.

Bred kunskap - bättre resultat

Vi är ett lösningsorienterat företag som har många års erfarenhet inom asfaltsentreprenader. Vi har kunskapen och maskinparken för att hjälpa dig som privatperson, företag, industri eller BRF. 

En väl planerad och rätt utförd asfaltering håller i många år och underlättar er renhållning året om. 

Skicka en prisförfrågan

Är du intresserad av att boka en trailertransport? Skicka en prisförfrågan redan idag! Om du letar efter något annat så utför vi Specialtransporter, Maskintransporter och Båttransporter. Du kan läsa mer om dessa här på sidan. Har du minsta fråga kan du alltid kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.

Skicka en prisförfrågan

Kontakta oss så ringer vi upp! 

Har du några frågor eller fungeringar angående transporter utförda av oss? Tveka inte att skicka in dina uppgifter så ringer vi upp! Kanske fungerar du på vad som är möjligt eller behöver lite mer information. Vi återkopplar så snart vi kan så tveka inte, skicka in en fråga redan nu!

Västentreprenad AB

Solbräckegatan 1

442 45 KUNGÄLV

Org.nr: 556892-3915

Tjänster

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

 ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Västentreprenad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Västentreprenad AB.

Lämna gärna en recension