Projektering - Byggservice till Entreprenad

Skicka en prisförfrågan

Helhetspartner vid markanläggning & Byggprojekt

Behöver ni en partner som kan leda ett projekt från start till mål? Anlita Västentreprenad AB vi har många års erfarenhet och har tillgång till alla maskiner som behövs vi större anläggningsuppdrag och byggprojekt. Vi har även kontaktar inom byggserktorn och kan lätt förhandla med andra aktörer där vi ser att det behövs. 

En partner från start till mål

Västentreprenad AB har lång erfarenhet och yrkeskunnighet inom transport och markanläggning. En tydlig och rak kommunikation mellan alla inblandade är A och O för att projektet ska lyckas. När du anlitar Västentreprenad AB så kan du alltid känna dig säker på att uppdraget blir bra utfört. V

Kontakta oss om du har några frågor

Vi svara mer än gärna på era frågor! Bäst är om du kontaktar oss via formuläret så svarar vi så snabbt vi kan. Om du vill går det också bra att ringa.

Kontakta oss

Kontakta oss så ringer vi upp! 

Har du några frågor eller fungeringar angående transporter utförda av oss? Tveka inte att skicka in dina uppgifter så ringer vi upp! Kanske fungerar du på vad som är möjligt eller behöver lite mer information. Vi återkopplar så snart vi kan så tveka inte, skicka in en fråga redan nu!

Västentreprenad AB

Solbräckegatan 1

442 45 KUNGÄLV

Org.nr: 556892-3915

Tjänster

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

 ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Västentreprenad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Västentreprenad AB.

Lämna gärna en recension