Vi transporterar det mesta!

Skicka en prisförfrågan

Transporttjänster

Transport i Södra Sverige

Trailertransporter

Trailertransport

Vi transpoterar allt från större byggställningar, kranar och byggnadsdelar. Så länge det går att transportera så kan vi hjälpa till. Med över 15års efterenhet har vi idag nära samarbete med många större byggföretag på markende.

Maskintransporter Maskintransporter

Maskintransport

Anlita Västentreprenad AB om du behöver transportera maskiner i Sverige. Vi utgår från Göteborg men transporterar maskiner över hela Sverige. Tveka inte att kontakta oss om ni har några funderingar.

Specialtransporter Specialtransporter

Specialtransport

Västentreprenad AB planerar och transporterar större föremål efter era önskemål. Det kan röra sig om störra lyftkranar till färdiga bostadsmoduler, baraker och andra större föremål.

Båttransporter Båttransporter

Båttransport

Köpt en båt som du  behöver få transporterad till en annan ort? Vi kan transportera allt från mindra båtar till större modeller, både segelbåtar och motorbåtar. Läs mer på sidan om båttransport eller kontakta oss direkt.

Kontakta oss så ringer vi upp! 

Har du några frågor eller fungeringar angående transporter utförda av oss? Tveka inte att skicka in dina uppgifter så ringer vi upp! Kanske fungerar du på vad som är möjligt eller behöver lite mer information. Vi återkopplar så snart vi kan så tveka inte, skicka in en fråga redan nu!

 

Är du säker på vad du behöver och har detaljerad information, skicka en prisförfrågan.

Skicka en prisförfrågan

Vi uppskattar era åsikter

Lämna gärna en recension

Lämna en recension

Västentreprenad AB

Solbräckegatan 1

442 45 KUNGÄLV

Org.nr: 556892-3915

Tjänster

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

 ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Västentreprenad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Västentreprenad AB.

Lämna gärna en recension