Vi är experter på dränering - Villa- & Fastighetsdränering

Skicka en prisförfrågan

Vi dränerar din husgrund

Anlita Västentreprenad AB när du behöver göra en genomgående dränering av din husgrund eller källare. Dränering kan även användas när du vill lägga kantsten i trädgården för att få ett fint utseende i rabatterna. Vi utför allt från små till stora dräneringsuppdrag. Vår erfarenhet hjälper oss att arbeta lösningsorienterat för att kunna tillgodose alla behov du som kund kan tänkas ha.

Varför ska du anlita oss vid dränering?

För att inte din fastighet ska drabbas av fuktskador är det viktigt att ha en fungerande dränering. En husgrund är väldigt hårt tillsatt av vatten både under- och ovanifrån. Om du har en fungerande dränering så leds både grundvatten och regn bort från grunden. Vi hjälper även till om du behöver kontrollera så att just din husgrund är väl dränerat. 

Skicka en prisförfrågan

Är du intresserad av att boka en trailertransport? Skicka en prisförfrågan redan idag! Om du letar efter något annat så utför vi Specialtransporter, Maskintransporter och Båttransporter. Du kan läsa mer om dessa här på sidan. Har du minsta fråga kan du alltid kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.

Skicka en prisförfrågan

Kontakta oss så ringer vi upp! 

Har du några frågor eller fungeringar angående transporter utförda av oss? Tveka inte att skicka in dina uppgifter så ringer vi upp! Kanske fungerar du på vad som är möjligt eller behöver lite mer information. Vi återkopplar så snart vi kan så tveka inte, skicka in en fråga redan nu!